2019 YILI TAŞKESTİ BELEDİYESİ FAALİYET RAPORU

Değerli Meclis Üyeleri; 2019 Yılı Belediye çalışmaları ile ilgili faaliyet raporunu sunmadan önce hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlarım. Değerli Meclis Üyeleri; 2019 Yılında yapılan Belediye hizmetleri ile ilgili faaliyetleri bölüm ve özetler halinde arz ediyorum. Belediyenin adı 30/11/1989 tarih ve 89/14813 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Karaçomak olan ismi TAŞKESTİ olara...

DUYURU

COVİD-19 tedbirleri kapsamında beldemiz pazaryerine bir süredir şehir dışından pazarcı esnafı satış yapamamaktaydı.Fakat alınan kararlar neticesinde artık il dışından pazarcı esnafının gelmesinde herhangi bir sakınca görülmemektedir.5 Haziran Cuma günü kurulacak pazar için il dışından pazarcı esnafının satış yapması serbesttir.İlanen duyurulur.

3. ETAP TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ

Beldemiz Taşkesti'ye yapılacak 96 konutunun kura çekiminin 07 Mayıs 2020 Perşembe günü saat 12.00'de yapılacak ve yine kura çekiminin internetten canlı yayınlanacaktır.İlgilenen vatandaşlarımıza duyurulur.

PEYZAJ ÇALIŞMALARI

Beldemiz D-140 karayolu üzerinde orta refüjde peyzaj çalışmaları devam etmektedir.

PROJELER

BELDEMİZ İTFAİYE KAVŞAĞI VE SAROT TERMAL ILICA KAVŞAĞI İHALESİ KARAYOLLARI 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ONAYLANMIŞTIR.2018 YILI İÇERİSİNDE ÇALIŞMALARA BAŞLANILACAKTIR.BELDEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ. BELEDİYE BAŞKAN V. EFRAYİM ÖZDEMİR